_D3S2006_RGB

Aktuelt

prikker%203

I år starter vi produksjon av flere typer blomsterenger

Vi har nå fått regionale frøblandinger for Sørøstlandet fra NIBIO og starter produksjon av blomsterenger tilpasset ulike miljøer. Frøblandingene inneholder kjente og kjære typer engblomster som blåklokke, knoppurt, engtjæreblom og ormehodet, noe som vil øke trivselen for både mennesker og dyrelivet på tak.

 

Detailfoto%20Schaduwmat
prikker%203

Vi satser på økologi!

Etterspørselen etter produkter som følger grønne og sirkulær-økonomiske prinsipper øker stadig vekk. Bergknapp bidrar til bærekraftig byutvikling og vi ønsker å ligge i front hva angår grønn innovasjon på tak. Til dette formålet har vi nå ansatt en økolog som vil hjelpe oss med å nå dette målet.


Daniela Fuchs er utdannet biolog fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet med blant annet tilrettelegging for pollinerende insekter i byrom. I år starter vi produksjon av bievennlige blomsterenger med opphav på Sørøstlandet, og vi videreutvikler biotoptak som skal skape leveområder for insekter, fugler og sårbare planter.  
42x56
Se våre referanser
IMG_5182

Bergen

Les mer...
DJI_0041

Trondheim

Les mer...
DJI_0259
Næring
Sandnes

Les mer...
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 Sandnes
Bengt M. Tovslid, selger
bengt@bergknapp.no
908 45 926
Følg oss på facebook  icon
Personvernerklæring
Logo Bergknapp
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.