Offentlige Bygg

Stavangers konserthus

Kunde:Sandnes tak
Area:3700  /  Lokasjon:Stavanger  /  År:2012

Stavanger konserthus valgte sedumtak mye grunnet fordrøyningseffekten. Dette kan virke rart i og med at huset ligger på kaikanten, men fordrøyningseffekten førte til at vannet ikke fosser ned i taknedløpene, og dermed unngår man lydforstyrrelser inne i bygget.
Sedumtak bidrar til mindre lydforstyrrelser
jon ingemundsen 1
03 7 2012 026
img 4253
img 3445
Se våre referanser
img 1488
Hytter
Hytte, Blåsen
img 1979
Offentlige Bygg
Sola Vgs
untitled1
Næring
Comfort hotel Square
Bergknapp AS  |  Årsvollveien 213  |  4312 Sandnes  |  Tlf. 908 45 926  |  bengt@bergknapp.no
Følg oss på facebook  icon
Logo Bergknapp
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 SANDNES
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 SANDNES